Oaza zdravlja

  Zdravstvena ustanova apoteka “Oaza zdravlja” je osnovana u decembru 2006. godine, a prva apoteka otvorena je na Kanarevom brdu. Danas u okviru naše zdravstvene ustanove posluje 36 apoteka, 33 u Beogradu, dve u Nišu i jedna u Kruševcu.

  Zahvaljujući dizajn studiju Blažina stvoren je prepoznatljiv logo i vizuelni identitet apoteka „Oaza zdravlja".

  U „Oazi zdravlja“ zaposleno je preko 85 licenciranih diplomiranih farmaceuta i preko 50 licenciranih farmaceutskih tehničara.

  Stalnim stručnim usavršavanjem i drugim edukacijama, omogućavamo pacijentima/korisnicima usluga da uvek dobiju profesionalnu uslugu i savete od naših ljubaznih zaposlenih.

  Širok asortiman lekova, pomoćnih lekovitih sredstava, dijetetskih i kozmetičkih preparata, opreme i hrane za bebe, kao i drugih artikala, siguran su znak da će naši pacijenti/korisnici usluga uspešno rešiti svaki problem iz domena apotekarske delatnosti.

  U apotekama „Oaza zdravlja“ izdajemo lekove i medicinska pomagala na recepte Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja, kao i vojnim osiguranicima.

  Početkom 2018. godine osmišljen je novi koncept apoteka “Oaza zdravlja” kako bismo odgovorili na potrebe savremenog čoveka, koji teži zdravom načinu života.

  Modernim redizajnom enterijera apoteka “Oaza zdravlja” želeli smo da našim pacijentima/korisnicima usluga pružimo prijatno okruženje u kom će moći da pronađu sve neophodne proizvode i da dobiju adekvatne stručne savete.

  U okviru apoteka “Oaza zdravlja” uveli smo moderna Savetovališta u kojima naši renomirani stručni saradnici savetuju pacijente/korisnike naših usluga na temu prevencije bolesti, održavanja zdravog načina života i lepote.

  Prateći trendove i osluškujući savremene potrebe, odlučili smo da proširimo način poslovanja i da pokrenemo online apoteku.

  Pomoć zdravom životu i lepom fizičkom izgledu je moto koji nas pokreće.

  Vaša Oaza zdravlja